هنوز عضو موزیکال نشده اید؟

ورود اعضـا

جهت ورود مشخصات خود را در فیلدهای زیر وارد نمایید

اطلاعیه سایت:

1 : سایت موزیکال تا 50 روز آینده دچار تغییرات بسیار زیادی میشود
2 : لطفا ایدی مدیران را در یاهو اد کنید
3 : علاقه مندان به همکاری در پروژه جدید سایت ، که دارای سابقه کاری در نت می باشند ، لطفا با مدیر ارشد (هومن ) تماس بگیرند.
4 : به دلیل به روز بودن سایت، برای مشاهده سایر پستها ، لطفا به صفحات دیگر سایت نیز مراجعه نمایید.
5 : ادرس جدید سایت : www.musicall3.com
6 : لطفا آدرس جدید سایت را به دوستانتان یادآوروی کنید

دوست داران همیشگی شما ، مدیران موزیکال

::. musicall3.com | دانلود جدیدترین آهنگها .::: تالار گفتمان

تالار گفتمان :: نمايش موضوعات - استیلی: دوست دارم پرسپولیس قهرمان لیگ شود

استیلی: دوست دارم پرسپولیس قهرمان لیگ شود

ارسال موضوع جديد  پاسخ به اين موضوع    

تالار گفتمان صفحه اول انجمن -> افراد مشهور

نمايش موضوع قبلي :: نمايش موضوع بعدي  
نويسنده پيغام

alirezaraeesi
کاربر جدید
کاربر جدید

وضعيت: آفلاين
25 بهمن ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 418
امتياز: 15097
تشکر کرده: 4
تشکر شده 29 بار در 21 پست

ارسالارسال شده در: شنبه، 9 مرداد ماه ، 1389 12:32:29    موضوع مطلب: استیلی: دوست دارم پرسپولیس قهرمان لیگ شود پاسخ همراه با اعلان

سال گذشته در تیمی مربیگری می‌کردید که از لحاظ مالی هیچ مشکلی نداشت و همه امکانات فراهم بود. اما امسال همه چیز برعکس شده. این موضوع شما را اذیت نمی‌کند.

مربیگری همین مسائل را هم دارد. فصل قبل در استیل‌آذین همه امکانات مهیا بود ولی شرایط اینجا طور دیگری است. البته اینجا تماشاگران بسیار متعصب و خونگرمی دارد که یک سرمایه عظیم محسوب می‌شود. در مورد مشکلات مالی هم امام جمعه استان و همچنین مسئولان باشگاه تلاش می‌کنند تا شرایط بهتر شود. البته بازیکنان من با تمام وجود در این آب و هوای گرم و شرجی که در کمترجایی دیده می‌شود تمرین می‌کنند و زحمت می‌کشند.

چرا بازی اول را باختید؟

ما بازی خوبی انجام دادیم و از کیفیت فنی تیم راضی هستم و باید بگویم که مستحق این باخت نبودیم. حالا باید خودمان را آماده بازی با پیکان کنیم.

بازیکنان شاهین چه زمانی حق و حقوق خود را می‌گیرند؟

مشکلات که هنوز برطرف نشده ولی صحبت‌های خوبی انجام شده و در آینده نزدیک همه چیز درست می‌شود.

خودتان هم بابت این فصل از شاهین پول گرفته‌اید؟

مقدار کمی گرفته‌ام ولی برای من پرداخت پول بازیکنان شاهین مهم‌تر است.

بازی این هفته مقابل پیکان را چطور می‌بینید؟

برای هر دو تیم بازی حساسی است. آنها یک تیم قوی هستند که مربی خوبی دارند ولی ما برنامه‌ریزی کرده‌ایم تا بتوانیم از این مسابقه امتیاز بگیریم.

قبول دارید اگر ببازید شرایط خیلی بد خواهد شد.

ما احتیاج به زمان داریم. حتی سپاهانی‌ها که قهرمان لیگ هستند وبهترین مهره‌ها را در اختیار دارند هم می‌گویند به زمان احتیاج دارند. مردم از نحوه بازی شاهین استقبال کردند ولی بهتر است که به ما فرصت بدهید.

به نظر شما چه تیم‌هایی مدعیان قهرمانی هستند؟

شخصیت خیلی از تیم‌ها از هفته دهم به بعد مشخص می‌شود واز حالا نمی‌توان صحبت کرد ولی تیم‌های پرمهره‌ای مثل سپاهان، استیل‌آذین، استقلال، پرسپولیس و ذوب‌آهن مدعیان قهرمانی هستند ولی اگر بخواهیم به طور قاطع نظر بدهیم باید ده هفته صبر کنیم.

شما دوست دارید چه تیمی قهرمان شود؟

من دوست دارم تیم خودم تا آنجایی که امکان دارد بهترین نتایج را بگیرد.

یعنی می‌خواهید قهرمان شوید؟!

ما باید منطقی فکر کنیم و نمی‌توان در رویاها سیر کرد. ما که نمی‌توانیم قهرمان شویم ولی شاهین با یه برنامه سه ساله می‌تواند جزو مدعیان قهرمانی باشد.

نگفتید که دوست دارید چه تیمی قهرمان شود؟

دوست دارم پرسپولیس قهرمان شود چون با این تیم به افتخارات زیادی رسیده‌ام و مدیون هوادارانش هستم.

RYAN GIGGS ALAWAYS IS MY HERO

بازگشت به بالا

رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي ارسال ايميل

xmass
کاربر فعال
کاربر فعال

وضعيت: آفلاين
17 اسفند ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 7167
امتياز: 88085
تشکر کرده: 280
تشکر شده 557 بار در 314 پست

محل سكونت: مهرشهر

ارسالارسال شده در: شنبه، 9 مرداد ماه ، 1389 17:31:22    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

بازگشت به بالا

رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي ارسال ايميل
تمامي مطالب ارسال شده:   
ارسال موضوع جديد   پاسخ به اين موضوع   

تالار گفتمان صفحه اول انجمن -> افراد مشهور

زمان پيشفرض سايت: ساعت گرينويچ + 3.5 ساعت
صفحه 1 از 1

پاسخ سريع:

شکلکهای بیشتر

افزودن امضاء به مطلب ارسالي (امضاء كاربر در بخش ويرايش مشخصات كاربر قابل تغيير است .)