1 : سایت موزیکال تا 50 روز آینده دچار تغییرات بسیار زیادی میشود
2 : لطفا ایدی مدیران را در یاهو اد کنید
3 : علاقه مندان به همکاری در پروژه جدید سایت ، که دارای سابقه کاری در نت می باشند ، لطفا با مدیر ارشد (هومن ) تماس بگیرند.
4 : به دلیل به روز بودن سایت، برای مشاهده سایر پستها ، لطفا به صفحات دیگر سایت نیز مراجعه نمایید.
5 : ادرس جدید سایت : www.musicall3.com
6 : لطفا آدرس جدید سایت را به دوستانتان یادآوروی کنید
tavalod کاندید مدیریت تالار وضعيت: آفلاين 16 فروردين ماه ، 1389 تعداد ارسالها: 5927 امتياز: 61399 تشکر کرده: 416 تشکر شده 242 بار در 155 پست
ارسال شده در: يكشنبه، 10 مرداد ماه ، 1389 10:28:47 موضوع مطلب:
gore baba ye harki ke be ali chizi gofte ya mige nazarin roye sage man bala biyad gheyde hamechiyo sayto mizanam harchi dahanam biyad beheton migam........lashiyaye avazi
tavalod کاندید مدیریت تالار وضعيت: آفلاين 16 فروردين ماه ، 1389 تعداد ارسالها: 5927 امتياز: 61399 تشکر کرده: 416 تشکر شده 242 بار در 155 پست
ارسال شده در: يكشنبه، 10 مرداد ماه ، 1389 12:53:30 موضوع مطلب:
tavalod مي نويسد:
gore baba ye harki ke be ali chizi gofte ya mige nazarin roye sage man bala biyad gheyde hamechiyo sayto mizanam harchi dahanam biyad beheton migam........lashiyaye avazi
alistory کاربر جدید وضعيت: آفلاين 22 تير ماه ، 1389 تعداد ارسالها: 14 امتياز: 346 تشکر کرده: 0 تشکر شده 0 بار در 0 پست
ارسال شده در: يكشنبه، 10 مرداد ماه ، 1389 13:05:59 موضوع مطلب:
ياشاسين ايران ياشاسين تبريز من فكر كن aliyanghomترك است پس ياشاسين علي آقا ايول بايد دفاع كرد تا حقمان رابگيرم من باعلي موفق هستم چرا بعضي ها دوست دارند يك مليت توهين كنند اوني كه توهين ميكنند به مليت معلوم خانواده درست حسابي ندارندآدم نيستند تربيت درستي ندارند ما ايراني هستم چرا بايد به مليت ديگه توهين كنم پسياشاسين ايران ياشاسين آذربايجان آقا علي من با تو هستم
PENDAR_TS کاربر سخت کوش وضعيت: آفلاين 13 تير ماه ، 1389 تعداد ارسالها: 1613 امتياز: 20924 تشکر کرده: 10 تشکر شده 89 بار در 74 پست
محل سكونت: Gandhi
ارسال شده در: يكشنبه، 10 مرداد ماه ، 1389 14:23:23 موضوع مطلب:
alistory مي نويسد:
ياشاسين ايران ياشاسين تبريز من فكر كن aliyanghomترك است پس ياشاسين علي آقا ايول بايد دفاع كرد تا حقمان رابگيرم من باعلي موفق هستم چرا بعضي ها دوست دارند يك مليت توهين كنند اوني كه توهين ميكنند به مليت معلوم خانواده درست حسابي ندارندآدم نيستند تربيت درستي ندارند ما ايراني هستم چرا بايد به مليت ديگه توهين كنم پسياشاسين ايران ياشاسين آذربايجان آقا علي من با تو هستم
to ke khodet ali yangom hasti smeto avaz kardi
_________________ Evanescence : The Best My Song In End Song Is My Immortal Of Album Fallen
==============================